Whiplash letsel vergoedingen

Whiplash vergoedingen

Whiplash vergoedingen

Whiplash vergoedingen compenseren whiplashletsel. Een whiplash ontstaat door een overstrekte beweging van het hoofd ten opzichte van de romp. De oorzaak van een whiplash ligt vaak bij een auto-ongeluk.

Bij een aanrijding van achter is een goede hoofdsteun bijzonder belangrijk. Wanneer de hoofdsteun te laag staat, of wanneer een goede hoofdsteun ontbreekt, kan het hoofd een slingerbeweging maken bij een botsing van achteren. Nekletsel of whiplash is dan vaak het gevolg van een dergelijk auto-ongeluk.

Whiplash vergoeding, heb ik daar recht op?

In geval u een aanrijding van achter heeft gehad en whiplash klachten heeft opgelopen kunt u in aanmerking komen voor een whiplash vergoeding. In verre weg de meeste gevallen is degenen die achterop is gereden bij zijn voorganger aansprakelijk te stellen voor de letselschade. Een letselschade advocaat of letselschadespecialist is gespecialiseerd in het realiseren van whiplash vergoedingen.

Whiplash vergoeding aanvragen?

Via Letselschade-Claim kunt u kosteloos advies aanvragen m.b.t. whiplash schadevergoedingen. Vul gerust onderstaand formulier in en binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact op. Onze letselschade adviseur zal uw vragen beantwoorden en u op de hoogte brengen van uw recht op schadevergoeding.

Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen.

Scroll naar boven