Auto-ongeluk 13 peperdure sportauto’s Japan

Auto-ongeluk Japan
In Japan zijn 13 perperdure sportauto’s bij een auto-ongeluk betrokken geraakt. Een groep met autoliefhebbers was op weg naar Hiroshima toen één van de bestuurders van een Ferrari de macht over het stuur verloor en uit de bocht vloog. Een kettingbotsing met een achtal Ferrari’s, drietal Mercedessen, één Lampborghini één Skyline en één Toyota Prius was het gevolg.

Schadevergoeding auto-ongeluk?
Het is nog maar sterk de vraag of de verzekeraar(s) van de bolides over zullen gaan tot uitbetaling van schadevergoeding voor opgelopen schade en letselschade i.v.m. het auto-ongeluk. Er zijn sterke aanwijzingen dat de complete groep te hard reed. Er zijn slachtoffers met letsel maar gelukkig is er geen sprake van zwaar letsel bij betrokkenen.

Scroll naar boven