Skivakanties en letelschade

Röntchen fotoLekker sportief bezig zijn en genieten in de sneeuw. Veel Nederlanders gaan op wintersportvakantie en helaas loopt dit niet altijd goed af. Er gebeuren relatief veel ongelukken op de piste, waarbij het slachtoffer meestal zelf verantwoordelijk is voor het letsel.

Reisverzekering

Ga in ieder geval altijd verzekerd op wintersport. Mensen gaan soms zonder reisverzekering op vakantie, maar wanneer u op wintersportvakantie gaat is dit niet verstandig. De reisverzekering dekt in ieder geval de terugkeer naar huis met de zogenaamde gipsvlucht. Wanneer u geen reisverzekering heeft zijn deze repatriëringskosten voor eigen rekening.

Een schuldige partij

Wanneer het letsel is ontstaan door een botsing op de piste is het verstandig om een letselschade expert te contracteren. Deze kan voor u uitzoeken of men zich heeft gehouden aan de regels van de Internationale Ski Federatie(FIS). Wanneer dit niet het geval is, kan u de schuldige partij aansprakelijk stellen voor de schade die u heeft opgelopen.

Letselschade opgelopen?

Heeft u tijdens uw wintersportvakantie letselschade opgelopen door een botsing op de piste en wilt u weten in hoeverre de tegenpartij aansprakelijk is? Vul dan onderstaand contactformulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om de zaak met u door te spreken. Dit eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

Scroll naar boven